Smo družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami v trgovini z uvozom-izvozom rabljenih vozil.Zadnje obdobje ,predvsem zadnjih nekaj let se posebaj ukvarjamo s prodajo vozil za gradbeno in kmetijsko mehanizacijo.
 
V začetku, ki segajo že v prejšnje tisočletje, smo se ukvarjali predvsem s prodajo vseh vrst rabljenih vozil,predvsem osebnih vozil.Na prehodu v novo tisočletje pa smo sprejeli tudi nove tržne smernice in začeli uvažati rabljena vozila po naročilu,ki zajemajo gradbeno in kmetijsko panogo.
 
Oba prodajna programa sta tesno povezana med seboj, mi pa smo tisti, ki bi radi našim poslovnim partnerjem ponudili celovito rešitev za njihov vozni park.

Pod eno streho združujemo kup svetovnih priznanih proizvajalcev različnih vozil.(John Deer,Agrotron.YanMar...)

 
Iz dneva v dan se srečujemo in uspešno spopadamo z novimi izzivi, pred katere postavlja trg nas in naše poslovne partnerje. Z roko v roki rešujemo potrebe, želje in zahteve v podjetjih s področja prevozništva, gradbeništva, kmetijstva, gozdarstva in drugih vej gospodarstva.
 

Zadovoljstvo naših partnerjev je naš prvi cilj, njihovo zaupanje pa nas napolnjuje z optimizmom in energijo za nove izzive v prihodnje.